Rehber

Cadılar Bayramı Oyunları, Fıkraları ve Bilgi Yarışması

Çocuklar ve yetişkinler için kolay Cadılar Bayramı (Halloween) parti oyunları, fıkralar, cevaplı bir bilgi yarışması ve geceyi bitirecek zombi oyunları.

Elinde balkabağı fener tutan vampir kıyafetli Polarzinho; yanında cadı kostümlü bir tavşan ve vampir bir tilki, etrafta şekerler ve kâğıttan yarasalar

Cadılar Bayramı, bir pandanın pelerin ve vampir dişleriyle dolaşmasını kimsenin garipsemediği yılın tek gecesi. Bütün yıl onu bekliyorum.

İşte Cadılar Bayramı (Halloween) partin için her şey: çocuklara da yetişkinlere de uygun oyunlar, fıkralar, cevaplı bir bilgi yarışması ve gecenin sonu için zombi oyunları.

Oyna Zombra Survivor Oyna Barricade Z Oyna Zabum!

Cadılar Bayramı parti oyunları

  1. Mumya sarma yarışı: ikili olarak partnerini tuvalet kâğıdına sar. En kısa sürede en iyi mumyayı yapan kazanır.
  2. Canavar donma dansı: ürkütücü müzikle dans et; müzik durunca canavar gibi don. Kıpırdayan elenir.
  3. Gizemli kutu: gözün bağlıyken bir kutuya elini sok ve içindekini tahmin et. Soyulmuş üzümler "göz küresi", soğuk spagetti "beyin" olur.
  4. Balkabağı bowlingi: hayalet yüzlü plastik şişeler lobut, küçük bir balkabağı (ya da turuncu top) ise top olur.
  5. Cadı şapkası halka atma: halkaları cadı şapkalarının uçlarına at.
  6. Şeker avı: ürkütücü ipuçlarıyla evin içine şeker sakla.
  7. Canavar mimik oyunu: konuşmadan bir canavarı canlandır, takımın tahmin etsin.
  8. Korku hikâyesi halkası: herkes ürkütücü bir hikâyeye bir cümle ekler.
  9. Kostüm geçidi: sonunda herkes podyumda yürür ve en iyi kostüm için oy verilir.
  10. Şeker kavanozu tahmini: kavanozdaki şeker sayısını en yakın tahmin eden kavanozu eve götürür.

Cadılar Bayramı fıkraları

  1. İskelet pizza siparişini neden iptal etmiş? Cevap: Beklemekten kemikleri sızlamış.
  2. Cadının en sevdiği ders hangisidir? Cevap: Kimya, çünkü karışım yapmayı sever.
  3. Hayaletin hiç işine yaramayan şey nedir? Cevap: Anahtar, çünkü zaten kapıdan geçer.
  4. Vampirin en sevdiği meyve hangisidir? Cevap: Kan portakalı.
  5. Hayaletin en sevdiği tatlı nedir? Cevap: Dondurma, çünkü insanı ürpertir.
  6. Hayalet neden yalan söyleyemez? Cevap: Çünkü içi dışı belli, bir şeffaf.

Cevaplı Cadılar Bayramı bilgi yarışması

  1. Halloween hangi tarihte kutlanır? Cevap: 31 Ekim.
  2. Halloween adı nereden gelir? Cevap: Azizler Günü'nden önceki geceyi anlatan "All Hallows' Eve" ifadesinden.
  3. Halloween hangi eski bayrama dayanır? Cevap: Hasadın sonunu kutlayan Kelt bayramı Samhain'e.
  4. Balkabağından önce İrlanda'da insanlar fener yapmak için neyi oyardı? Cevap: Şalgamı.
  5. Halloween korkusunun adı nedir? Cevap: Samhainofobi.
  6. Cadılar Bayramı'nın simgesi olan, oyulmuş balkabağı fenerinin adı nedir? Cevap: Jack-o'-lantern.
  7. 1 ve 2 Kasım'da hemen ardından gelen Meksika kutlaması hangisidir? Cevap: Ölüler Günü (Día de Muertos).
  8. Mısır şekeri (candy corn) ilk ne zaman ortaya çıktı? Cevap: 1880'lerde.

Canlı skor tablosu ve arkadaşlarla odaları olan gerçek bir yarışma için Zabum!'da genel kültür soruları var.

Ayrton Senna hakkında dört seçenekli bir Zabum! sorusu ve oyuncuların puanları

PolarzinhoZabum!'dan bir korku kategorisi istedim. Yok. Korku, benim skorumdu.

Zabum!: canlı skor tablosu olan genel kültür yarışması.

Geceyi bitirecek zombi oyunları

Partiden sonra bir zombi sürüsünü püskürtmekten daha Cadılar Bayramı bir şey yok. Zombra Survivor'da piksel sanatı zombi dalgalarından kurtulur, dalgalar arasında silah alır ve patronlarla savaşırsın. Barricade Z'de ise barikatı savunmak için taretleri birleştirirsin.

Çimenli bir meydanda, sarı namlu alevi çıkaran hafif makineli tüfekle Kasap'a ateş eden bir hayatta kalan; KILLS 30 yazısının altında patron can çubuğu.

PolarzinhoPartiye zombi olarak gittim. Zombra Survivor'da ise zombi yemeği olarak.

Zombra Survivor: Kasap ilk patron.

SSS

Küçük çocuklar için hangi Cadılar Bayramı oyunu iyi?

Canavar donma dansı, gizemli kutu ve kostüm geçidi: kolay, güvenli ve çok eğlenceli.

Cadılar Bayramı'nın kökeni nedir?

Hasadın sonunu ve kışın başlangıcını işaretleyen Kelt bayramı Samhain.

Yetişkinler için iyi Cadılar Bayramı oyunları hangileri?

Canavar mimik oyunu, korku hikâyesi halkası ve Cadılar Bayramı bilgi yarışması yetişkinlerle harika çalışır.

Mutlu Cadılar Bayramı!

Oyunlarını seç, fıkraları öğren ve parti bitince aşağıda zombilerle yüzleş.

Oyna Zombra Survivor Oyna Barricade Z Oyna Zabum!